+ Trả lời Chủ đề

Chủ đề: GMAT Vocabulary's archive

Kết quả 1 đến 3 của 3
  1. #1
    Moderator hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu's Avatar
    Ngay tham gia
    Jun 2009
    Bài viết
    3,503
    Rep Power
    23

    GMAT Vocabulary's archive

    GMAT Vocabulary's Test 1

    1.comprise

    A. v. include; consist of
    B. n. slander; vilify
    C. n. collection; heap
    D. adj. grave; serious

    2.substantive

    A. v. muddle; drive crazy
    B. adj. expressing praise
    C. v. languish, decline; long for, yearn
    D. adj. essential; pertaining to the substance

    3.epaulet

    A. adj. efficient
    B. n. appearance; costume
    C. n. ornament worn on the shoulder (of a uniform, etc.)
    D. adj. expedient; prudent

    4.patois

    A. v. overstock; fill to excess
    B. n. accuse; serve as evidence against
    C. n. local or provincial dialect
    D. v. move troops so that the battle line is extended at the expense of depth

    5.tensile

    A. adj. capable of being stretched
    B. n. hatred of marriage
    C. adj. mutually agreed on; done together
    D. adj. verbose; drawn out

    6.founder

    A. adj. noticeable; targeted for vengeance
    B. v. drive our evil spirits
    C. v. fail completely; sink
    D. adj. lower

    7.whet

    A. v. sharpen; stimulate
    B. adj. brief; terse
    C. n. ability to identify with another's feelings, ideas, etc
    D. n. revenging agent

    8.finite

    A. n. druggist
    B. adj. limited
    C. n. quality of a musical tone produced by a musical instrument
    D. adj. obligatory

    9.badger

    A. v. pester; annoy
    B. n. object to be thrown or projected
    C. v. drink (alcoholic beverages) frequently
    D. n. malleability; flexibility

    10.turncoat

    A. n. informal discussion
    B. n. circular building or hall covered with a dome
    C. v. discourage
    D. n. traitor

    key:

    1. D
    2. D
    3. D
    4. D
    5. C
    6. C
    7. D
    8. A
    9. D
    10. D
    Let's share to be shared.

  2. #2
    Moderator hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu's Avatar
    Ngay tham gia
    Jun 2009
    Bài viết
    3,503
    Rep Power
    23

    Re: GMAT Vocabulary's archive

    GMAT Vocabulary's Test 2

    1.n. the quality of sound which distinguishes one from another

    A. banal
    B. tawdry
    C. wrest
    D. timbre

    2.adj. mild; harmless

    A. dais
    B. ostensible
    C. furtive
    D. benign

    3.adj. of the sea; having to do with sailors, ships, or navigation

    A. halcyon
    B. arduous
    C. acrid
    D. nautical

    4.adj. discouraged; depressed

    A. ken
    B. imminent
    C. inclined
    D. disheartened

    5.v. to pretend to be ill in order to escape work

    A. coy
    B. menagerie
    C. macerate
    D. malinger

    6.n. a piece of land jutting into a body of water

    A. promontory
    B. iota
    C. accolade
    D. archetype

    7.adj. periodic; occasional

    A. impenitent
    B. intermittent
    C. curmudgeon
    D. exhume

    8.adj. lacking vitality; indifferent

    A. dearth
    B. cataclysm
    C. ingenue
    D. languid

    9.adj. shabby in appearance

    A. dowdy
    B. saturate
    C. tribunal
    D. abbreviate

    10.n. a bruise; an injury where the skin is not broken

    A. contusion
    B. precipitate
    C. glib
    D. abstinence

    key:
    1. D
    2. D
    3. D
    4. D
    5. D
    6. A
    7. B
    8. D
    9. D
    10. A
    Lần sửa cuối bởi hoahamtieu, ngày 16-12-2011 lúc 09:09 AM.
    Let's share to be shared.

  3. #3
    Moderator hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu is a splendid one to behold hoahamtieu's Avatar
    Ngay tham gia
    Jun 2009
    Bài viết
    3,503
    Rep Power
    23

    Re: GMAT Vocabulary's archive

    GMAT Vocabulary's Test 3
    1.adjutant

    A. n. staff officer assisting the commander; assistant
    B. adj. showing hard work; taking great care
    C. n. hostile feeling or intent
    D. n. extended line of men or fortifications to prevent access or egress

    2.adulation

    A. n. narrow neck of land connecting two larger bodies of land
    B. adj. every two years
    C. n. flattery; admiration
    D. n. calmness; peace

    3.addendum

    A. n. inscription in memory of a dead person
    B. n. harshness; plainness
    C. n. addition; appendix to book
    D. v. hesitate

    4.advent

    A. v. bring upon oneself
    B. v. approach and speak first to a person
    C. n. pride, haughtiness
    D. n. arrival

    5.addle

    A. adj. drowsy; dull
    B. n. deceit; duplicity
    C. v. hint; imply
    D. v. muddle; drive crazy

    6.actuarial

    1. n. commotion; riot
    2. n. soothing or softening remedy
    3. adj. calculating; pertaining to insurance statistics
    4. n. thrift; economy

    7.adjuration

    A. adj. exhausting
    B. adj. dirty; neglected
    C. n. member of the working class
    D. n. solemn urging

    8.adamant

    A. adj. weighty; unwieldy
    B. v. equip
    C. adj. hard, inflexible
    D. adj. outstanding; superior

    9.adroit

    A. adj. bantering; joking
    B. adj. skillful
    C. v. make less difficult
    D. n. descendants; future generations

    10.adverse

    A. v. sparkle; flash
    B. n. brief explanation of words used in the text
    C. adj. unfavorable; hostile
    D. v. echo; resound

    key:

    1A 2C 3C 4D 5D 6C 7D 8C 9C 10B
    Lần sửa cuối bởi hoahamtieu, ngày 22-12-2011 lúc 08:44 AM.
    Let's share to be shared.

+ Trả lời Chủ đề
Quyền viết bài
  • Bạn Không thể gửi Chủ đề mới
  • Bạn Không thể Gửi trả lời
  • Bạn Không thể Gửi file đính kèm
  • Bạn Không thể Sửa bài viết của mình