+ Trả lời Chủ đề

Chủ đề: Violympic English Test Online - Grade 1

Kết quả 1 đến 9 của 9
  1. #1

    Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 1


    Choose the best answer for the following questions.



    1. Choose the picture that begins with the same sound as the animals above.
    A.
    B.
    C.
    D.





    2. Choose the picture that begins with the same sound as the picture above.
    A.
    B.
    C.
    D.





    3. Choose the picture that begins with the same sound as the picture above.
    A.
    B.
    C.
    D.


    Tell about a Picture: Choose the best answer for the following questions. (2 points per question)




    4. Which of the following sentences tells about the picture above?
    A. It's a winter day.
    B. Dr. Nash sees a patient.
    C. Mr. Johnson is painting a picture.
    D. Linda is writing a letter to her family.





    5. Which of the following sentences best tells about the picture above?
    A. People are playing music.
    B. Musicians are watching a movie.
    C. Students are having a PE class.
    D. They are playing drums.


    Words Recognition: Choose the best answer for the following questions. (2 points per question)




    6. Choose the word that names the picture above.
    A. kangaroo
    B. elephant
    C. cow
    D. bear





    7. Choose the word that names the picture above.
    A. lion
    B. pig
    C. monkey
    D. dog





    8. Choose the word that names the picture above.
    A. camel
    B. cow
    C. lion
    D. tiger





    9. Choose the word that names the picture above.
    A. wolf
    B. skunk
    C. raccoon
    D. cheetah





    10. Choose the word that names the picture above.
    A. zebra
    B. hamster
    C. cougar
    D. horse

    key:


    1C 2B 3D 4C 5A 6C 7B 8C 9A 10A

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-1.htm
    Lần sửa cuối bởi hoahamtieu, ngày 01-03-2012 lúc 11:53 AM.
    Let's share to be shared.

  2. #2

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 2



    Choose the best answer for the following questions.



    Alex got a lovely puppy for his birthday. He was very happy.


    Cocoa


    For my seventh birthday, I got a puppy as a surprise. I was so excited! My Mom and Dad gave him to me. I loved him the moment I saw him. I decided to name him Cocoa because he was brown.

    One day, Cocoa and I were playing outside. I went inside to get Cocoa a treat, but when I came back Cocoa was gone! I couldn’t find him anywhere. I was so scared. I ran inside and told my Mom. She smiled and told me to look in the kitchen. There was Cocoa. He had followed me inside! I was so happy to see Cocoa, and Cocoa was happy to get his treat.


    1. Who gave Cocoa to Alex in the story?
    A. Grandma
    B. Uncle Bill
    C. Mom and Dad
    D. Ms. Gable


    2. Alex thought Cocoa was lost. Where did he find him?
    A. in the attic
    B. in the kitchen
    C. in the backyard
    D. in the living room


    3. When Alex got the puppy, he was _________.
    A. sad
    B. angry
    C. excited
    D. worried


    4. The first time Alex saw the puppy, he ________.
    A. loved him
    B. did not like him
    C. gave him away
    D. did not care for him


    5. How old was Alex when he got Cocoa?
    A. 4
    B. 5
    C. 6
    D. 7


    6. What color was Cocoa?
    A. white
    B. brown
    C. black
    D. blonde


    7. Which of the following happened last?
    A. Alex was scared because he could not find Cocoa.
    B. Alex gave Cocoa the treat.
    C. Alex got a surprise on his seventh birthday.
    D. Alex named the puppy Cocoa.


    8. Which of the following words from the story should be capitalized on the first letter?
    A. cocoa
    B. birthday
    C. kitchen
    D. for


    9. What is the main idea of the passage above?
    A. The boy wanted a puppy from his parents.
    B. The boy was scared when he lost his puppy.
    C. Cocoa is a beautiful name for a brown puppy.
    D. The boy got a puppy as a birthday gift, and he loved it.




    One day, Cocoa and I were playing outside.


    10. Which word means the opposite of outside?
    A. playground
    B. inside
    C. happy
    D. kitchen

    key: 1C 2B 3C 4A 5D 6B 7B 8A 9D 10B

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-2.htm
    Lần sửa cuối bởi hoahamtieu, ngày 01-03-2012 lúc 11:51 AM.
    Let's share to be shared.

  3. #3

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 3


    Choose the best answer for the following questions.


    1. Paul is getting ready to play baseball with his friends. Which picture shows exactly one ball for each bat?
    A.
    B.
    C.




    2. Which tool would you use to measure the weight of a pile of books?
    A.
    B.
    C.
    D.


    3. Emily is sitting near her mother’s garden and sees the three butterflies below. Which of the butterflies has matching wings?
    A.
    B.
    C.


    4. Which group has shapes with the same number of sides?
    A.
    B.
    C.


    5. Jennifer has a tank with 12 orange fish and 18 white fish. How many fish does Jennifer have in all?
    A. 23
    B. 30
    C. 31
    D. 39


    6. Curtis is playing with the blocks below. Which of these geometric figures is made up of only squares?
    A.
    B.
    C.
    D.




    7. Bonnie the bunny rabbit had 11 carrots. She ate 5 of them. How many carrots did she have left?
    A. 5
    B. 6
    C. 7
    D. 8





    8. The clock above shows the time Timmy starts his guitar lessons. What time does he begin guitar practice?
    A.
    B.
    C.
    D.


    Ms. Clarke's students planted pumpkin seeds in their science class. One day, they counted how many pumpkins they had. Read the graph and answer the questions.



    9. Who had the fewest pumpkins?
    A. Jake
    B. Nicole
    C. Marty
    D. Liz


    10. If Ms. Clarke put her students in order by the number of pumpkins each of them had – from greatest to least – who would be the third student in line?
    A. Nicole
    B. Liz
    C. Jake
    D. Marty

    key:


    1B 2A 3B 4C 5B 6C 7B 8A 9C 10C

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-3.htm
    Lần sửa cuối bởi hoahamtieu, ngày 01-03-2012 lúc 11:49 AM.
    Let's share to be shared.

  4. #4

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 4



    Choose the best answer for the following questions.





    1. Carlos drew the shapes above. Which shape is between the circle and the rectangle?
    A.
    B.
    C.
    D.




    2. Bert Bee uses tally marks to record the number of flowers he landed on. Looking at the picture, how many flowers did Bert Bee land on?
    A. 23
    B. 20
    C. 18
    D. 15




    3. Patricia uses the picture above to show the number sentence 11 – 7. What is 11 – 7?
    A. 18
    B. 6
    C. 5
    D. 4




    10, 12, 14, 16, _______, _______



    4. If the pattern above continues, what two numbers should come next?
    A. 17, 18
    B. 18, 20
    C. 17, 19
    D. 18, 19




    5. Jake’s birthday cake has the candles shown above. If Jake blew out 2 candles, how many more candles would he have left to blow out?
    A. 4
    B. 3
    C. 2
    D. 1




    6. What number should replace the bell on the number line above?
    A. 23
    B. 25
    C. 26
    D. 27





    7. Lucy uses all of these coins to pay for a bag of sour lollipops. How much did the bag of sour lollipops cost?
    A. 73 ¢
    B. 78 ¢
    C. 87 ¢
    D. 88 ¢



    The table above shows the hours of sunshine data in Seattle last week. Answer the following questions.



    8. Which day had the most sunshine last week?
    A. Monday
    B. Tuesday
    C. Wednesday
    D. Saturday


    9. How many total hours of sunshine did Seattle get on Friday, Saturday and Sunday?
    A. 7
    B. 13
    C. 15
    D. 16




    10. Skye traced 3 of the shapes from box A to make the figure in box B. Which 3 shapes did he trace?
    A.
    B.
    C.
    D.

    key:

    1C 2C 3D 4B 5B 6C 7B 8B 9C 10C

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-4.htm
    Let's share to be shared.

  5. #5

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 5


    Choose the best answer for the following questions.




    1. Katie found the animal in the picture above in her backyard. She wants to help the animal by putting it back in its home. Help Katie figure out this animal’s home by selecting a picture from below.
    A.
    B.
    C.
    D.




    1, ____ , 100, 1000, 10000


    2. Charlie is trying to complete this number pattern. What number is Charlie missing from the pattern?
    A. 10
    B. 20
    C. 40
    D. 50




    3. Denise is learning how to draw some new shapes. Look at her drawings and decide which drawing (from left to right) doesn’t match the others.
    A. the first one
    B. the second one
    C. the third one
    D. the fourth one


    4. Which of the following is most likely true?
    A. James bought two fresh Granny Smith apples that weighed 1 pound.
    B. It takes Carlos about 2 seconds to take a bath.
    C. Vicky is in the first grade. On the first day of school, her backpack weighed 30 pounds.
    D. Thomas took 10 seconds to finish all 20 math problems for homework.




    5. The Very Hungry Caterpillar has a number pattern on his body. The third number in the pattern is missing. What number belongs there?
    A. 10
    B. 12
    C. 16
    D. 18


    6. Joey counted and numbered all of the letters in the alphabet. Which letters match these numbers: 1, 3, 5, 7, 9?
    A. A, C, D, F, H
    B. A, C, E, G, I
    C. A, D, F, H, J
    D. A, D, H, I, P




    7. Cody is drawing some posters using a growing pattern of lines. Which picture below will Cody draw on the last poster?
    A.
    B.
    C.
    D.


    8. Collin is saving money to buy a new game for his Wii. So far, he has 4 coins in his piggy bank. These 4 coins are worth 28 cents. How many different coins has Collin saved?
    A. 2 dimes and 2 nickels
    B. 1 dime, 2 nickels and 1 penny
    C. 1 quarter, 1 nickel and 2 pennies
    D. 1 quarter, 3 pennies




    9. Stacey is buying some new blocks for her little sister to play with. Each shape has a different price. How much money would Stacy be spending if she bought the blocks to the left of the blank? To the right of the blank? Choose the math symbol that goes in the blank.
    A. <
    B. =
    C. >
    D. >=




    10. Jamie drew four shapes in her math class. Which shape does not belong in the group?
    A.
    B.
    C.
    D.
    key:

    1D 2A 3A 4A 5C 6B 7C 8D 9B 10C

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-5.htm
    Let's share to be shared.

  6. #6

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 6



    Choose the best answer for the following questions.



    1. What should be the next picture in the pattern?
    A.
    B.
    C.
    D.


    2. Judy has ten lollipops in a bag. Two are strawberry flavor, four are cherry flavor, three are apple-banana flavor, and one is blueberry flavor. If Judy takes one from the bag without looking, what lollipop flavor will she most likely get?
    A. strawberry
    B. cherry
    C. apple-banana
    D. blueberry


    is like as is like _______ .


    3. Which is the right picture to complete the analogy above?
    A.
    B.
    C.
    D.




    4. Each number that goes into the machine above is changed to a different number following a rule. Which of the following could be the rule the machine uses?
    A. subtract 19
    B. subtract 11
    C. subtract 10
    D. subtract 9


    5. On the wall of an old cave, Brandy saw a picture of horses in two circles. There were eight horses in the red circle and six horses in the yellow circle. Among them, two of the horses were in both circles. How many horses were in the picture?
    A. 16
    B. 14
    C. 12
    D. 10


    6. Which picture shows three groups of 5 dots?
    A.
    B.
    C.
    D.




    7. Annie is 6 years old and about 50 inches tall, as shown in the picture. Which is a reasonable estimate of Annie's weight?
    A. about 29 pounds.
    B. about 50 pounds.
    C. about 15 pounds.
    D. about 120 pounds.


    8. Which of the following set models BEST represents 18 - 3?
    A.
    B.
    C.
    D.




    9. Kelly counted her Halloween candy bars. She had 4 Snickers bars, 10 Milky Way bars, and 7 Clark bars. How many candy bars did Kelly have in all?
    A. 11
    B. 14
    C. 21
    D. 17




    10. Andy made a pattern using the symbols shown above. His sister made the same pattern as Andy's using another set of symbols. Which picture could be the pattern made by Andy's sister?
    A.
    B.
    C.
    D.

    key:

    1B 2B 3A 4D 5C 6B 7B 8B 9C 10D

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-6.htm
    Let's share to be shared.

  7. #7

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 7


    Choose the best answer for the following questions.



    1. Julissa makes a pattern with the shapes above. If the pattern continues, which shape will come next?
    A.
    B.
    C.
    D.




    2. Cory the Caterpillar has a special number pattern on his body. What number goes in the 4th space on Cory the Caterpillar?
    A. 7
    B. 8
    C. 10
    D. 11




    6 + 3 - 4 =


    3. Isiah wants to solve this number sentence on the chalkboard. What answer should Isiah write down?
    A. 13
    B. 9
    C. 7
    D. 5


    4. Jason wants to measure how long it takes him to read the book Arthur’s First Day of School. Which measurement tool should Jason use?
    A.
    B.
    C.
    D.


    5. Jessica went to Sea World and bought 5 black penguin toys and 4 gray dolphin toys. How many toys did Jessica buy in all?
    A. 15
    B. 10
    C. 9
    D. 5




    50, 55, 60, 65, _____, _____, _____


    6. Wilson loves to skip count! Which two numbers will finish Wilson’s pattern above?
    A. 70, 80, 90
    B. 66, 67, 68
    C. 70, 75, 80
    D. 64, 63, 62


    7. Which of the following solid figures is a cone?
    A.
    B.
    C.
    D.


    8. Rebecca needs 50 blue beads to make a necklace for her mom. If there are 10 blue beads in a package, how many of these packages will Rebecca need to buy to make the necklace?
    A. one
    B. two
    C. four
    D. five


    9. Scott and Lucas are making a gingerbread house. Scott uses 120 jellybeans to decorate the roof. Lucas uses 150 jellybeans to decorate the walls. How many jellybeans did they use in all?
    A. 250
    B. 260
    C. 270
    D. 280


    10. There are 15 peanut butter cookies on the plate. There are 5 hungry kids in the house. If each kid gets the same number of cookies, how many cookies did each kid get?
    A. 5
    B. 3
    C. 6
    D. 4

    key:

    1B 2D 3D 4A 5C 6C 7A 8D 9C 10B

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-7.htm
    Let's share to be shared.

  8. #8

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 8


    Choose the best answer for the following questions.


    1. Rey and Sandra went to see “The Smurfs” movie, which started at 1:30 p.m. If the movie ended at 3:30 p.m., how long was the movie?
    A. 1 hour
    B. 2 hours
    C. 2.5 hours
    D. 3 hours




    2. Linda and Jane each ate 2 slices of the pizza above. What fraction of the pizza did they eat in all?
    A. half
    B. a quarter
    C. three quarters
    D. the whole pizza




    3. An ice cream cone with sprinkles cost 65¢ at Baskin Robbins. Jackie paid for it with 2 quarters and 2 dimes. How much change should she get back?
    A. 10¢
    B.
    C. 15¢
    D. 20¢


    4. Gary the Gorilla has 54 bananas. He gives 7 bananas to Harry the Hippo. How many bananas does Gary have left?
    A. 61
    B. 49
    C. 47
    D. 14




    5. Casey brought 18 cupcakes to the class party. Lena brought 12 cupcakes. How many cupcakes did they bring in all?
    A. 6
    B. 30
    C. 28
    D. 24


    6. Karen has 2 quarters, 2 dimes, 2 nickels, and 3 pennies in her purse. If she buys a jar of jellybeans that costs 75¢, how much money will she have left?
    A.
    B.
    C.
    D. 10¢


    7. Timmy has violin lessons at 4 o’clock. Which of the clocks below shows 4 o’clock?
    A.
    B.
    C.
    D.


    8. Ryan had 4 Snickers candy bars. Then, Hannah gave him some more. Now, Ryan has 10 in all. How many Snickers candy bars did Hannah give Ryan?
    A. 4
    B. 5
    C. 6
    D. 10




    There are 8 cows in the field and 3 cows in the barn. How many more cows are in the field than in the barn?

    9. What should you do to solve the problem above?
    A. add
    B. subtract
    C. measure using ruler
    D. count by 10


    10. There was a school of 6 fish in the sea. Then, two fish swam away. Which number sentence matches what happened in this story?
    A. 4 – 2 = 2
    B. 3 + 2 = 5
    C. 6 – 2 = 4
    D. 2 + 2 = 4

    key:


    1B 2A 3B 4C 5B 6B 7C 8C 9B 10C

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-8.htm
    Let's share to be shared.

  9. #9

    Re: Violympic English Test Online - Grade 1

    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 1 Vòng 9


    Choose the best answer for the following questions.




    1. The chart above shows the time that Dave spends on his favorite activities in one week. Using the chart, how long did Dave spend on softball?
    A. 1 hour
    B. 2 hours
    C. 3 hours
    D. 4 hours


    2. How many more hours did Dave spend on fishing than on reading?
    A. 1
    B. 2
    C. 3
    D. 4




    January, March, May, _______, September


    3. If the pattern above continues, what month should Renee write in the blank?
    A. June
    B. July
    C. October
    D. November


    4. Christopher has 5 rubber action figures and 7 wooden trains. How many toys does Christopher have in all?
    A. 11
    B. 12
    C. 13
    D. 14




    5. If the number pattern above continues, which two numbers come next?
    A. 12, 14
    B. 14, 15
    C. 11, 12
    D. 13, 16


    6. Sam bought a baseball bat for $6 and a pair of gloves for $14. How much did he spend in all?
    A. $21
    B. $20
    C. $18
    D. $10




    one month _______ three weeks

    7. Which sign fills in the blank to make the statement above true?
    A. <
    B. >
    C. =
    D. +


    8. Denise’s soccer game started at 3:30 p.m. and finished at 7:00 p.m. How long did the game last?
    A. 4 hours
    B. 3 and half hours
    C. 3 hours
    D. 2 and half hours


    9. Teresa brings $5 to the book fair. She buys a cook book for $3. How much money does Teresa have left?
    A. $8.00
    B. $5.00
    C. $2.00
    D. $1.00


    10. What is probably helpful when you give a friend the directions to your home?
    A. count the number of rooms in your home
    B. let your friend find a pattern
    C. let your friend guess and check
    D. sketch a simple direction map

    key:


    1C 2A 3B 4B 5D 6B 7B 8B 9C 10D

    http://violympictienganh.vn/de-thi-v...p-1-vong-9.htm
    Let's share to be shared.

+ Trả lời Chủ đề

Các Chủ đề tương tự

  1. FISH Test
    Bởi hoahamtieu trong diễn đàn F
    Trả lời: 0
    Bài viết cuối: 09-02-2012, 11:56 AM
  2. Reading Test-01
    Bởi xuanlan trong diễn đàn Sơ cấp
    Trả lời: 0
    Bài viết cuối: 06-02-2012, 10:42 AM
  3. About the Test
    Bởi vntruongson trong diễn đàn TOEFL
    Trả lời: 1
    Bài viết cuối: 21-11-2011, 11:07 AM
  4. Test d'évaluation DELF A2
    Bởi tuhu trong diễn đàn Bằng cấp - Thi cử
    Trả lời: 0
    Bài viết cuối: 17-11-2011, 02:05 PM
  5. Test d'évaluation DELF A1
    Bởi tuhu trong diễn đàn Bằng cấp - Thi cử
    Trả lời: 0
    Bài viết cuối: 16-11-2011, 05:24 PM
Quyền viết bài
  • Bạn Không thể gửi Chủ đề mới
  • Bạn Không thể Gửi trả lời
  • Bạn Không thể Gửi file đính kèm
  • Bạn Không thể Sửa bài viết của mình